Навес от поликарбонат за тераса или къща | АЙ ПИ ЕМ БИЛД

Дата: 13.03.2023 г.

Навес от поликарбонат за тераса или къща  | АЙ ПИ ЕМ БИЛД

Светлината е чудо и ако не искате да скриете светлината от вашата тераса, но все пак искате да я покриете, нашата фирма  предлага добро решение за направа на навеси от поликарбонат.

Поликарбонатът е много качествен и здрав материал, Ние имаме дългогодишен опит в работата си с  поликарбонатните плоскости. Можем да Ви предложим различен дизайн на навес за входна врата, тераса, зимна градина или гараж.

Самото изграждане на конструкциите е съобразно с натоварването при снеговалеж и ветровите показатели.Работим със съвременно оборудване и прилагаме най-новите технологии за работа с различните видове поликарбонат, които се предлагат на пазара. Всички технически изисквания на производителя се спазват, както по отношение на конструкция, така и за прикрепяне.

Вие можете да изберете в какъв цвят искате да бъде поликарбонатът. Предлагаме два вида навеси – навеси с плътен поликарбонат и навеси със структурен поликарбонат.

 Ние можем да Ви изработим модел по Ваше желание. С едно обаждане  ние ще направим безплатен оглед и ще ви изготвим индивидуален проект и оферта спрямо вашите изискваня. Вие ще получите пълна информация за вложените материали и труд и тяхната цена поотделно.

След направената оферта ,ако се споразумеем ,се подписва договор между двете страни ,в който ше бъде описано задълженията и правата на всяка една от страните, срока за изпълнение и гаранционни срокове, както и начина на разплащане.

Фирмата Ни има какво да Ви предложи, Вие само позвънете.